Organisatie Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant ‘goat er gewoon weer veur’

De organisatie van de Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant laat weten er dit jaar gewoon weer ‘veur te goan’. Op 16 oktober 2021 moet de tweede editie van de dorpskwis plaatsvinden en wordt deze op 6 november 2021 afgesloten met een feestavond in Ontmoetingscentrum De Zonzeel. Inschrijven kan per 1 september! Lees het volledige bericht van de organisatie direct hieronder.

Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant…wij goan er gewoon weer veur
Ongetwijfeld heeft de meerderheid van onze kwissers de welverdiende zomervakantie alweer achter de rug en kijkt een kleine minderheid nog reikhalzend uit naar de zomervakantie. Waar we nu allemaal naar uitkijken, is de Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant, editie 2021. Na het succes van 2018 en een onvermijdelijk uitstel in 2020, staat de organisatie weer in de startblokken om de verwachtingen weer te overtreffen. Voor wie het nog niet helemaal op het netvlies heeft staan, de Dorpskwis 2021 vindt plaats op 16 Oktober 2021. Ook dit jaar wordt de Dorpkwis afgesloten met een knallende feestavond op 6 November in de Zonzeel.

Een uitgebreid boekwerk met de meest uitlopende vragen ligt al klaar voor de deelnemende teams. Theoretische vragen waar je zowel jong als oud voor nodig zult hebben om deze te kunnen beantwoorden, strik-vragen die ontknoopt moeten worden, moeilijk vragen, nog moeilijkere vragen en een enkele ‘ach dat weet toch iedereen’-vraag, afgewisseld met ‘doe’-vragen waar je echt de deur voor uit zult moeten. En niet te vergeten, de teamopdracht waarin de teams een scene moeten naspelen en filmen van een blind gekozen Tv-programma. Dat zal ongetwijfeld weer voor de nodige lach-en-lol-momenten zorgen binnen de teams en weer een groot kijkplezier voor de jury.

Voor ieder team dat mee wil doen, gewoon voor de gezelligheid, of voor de competitie met als doel de winnaar van editie 2018 van de troon te stoten en ervandoor te gaan met de indrukwekkende wisselbeker geldt: inschrijven vanaf 1 september bij de bekende personen Maron, Kiki of Ans. Het inschrijfgeld, bedraagt net als de vorige editie, € 30,00 per team. Daarvan is € 25,00 bestemd voor de prijzenpot en € 5,00 voor het bekostigen van de noodzakelijke middelen om de kwis te kunnen organiseren. Wat betreft het prijzengeld, denk als team ook alvast na aan welke bestemming je het totaal aan prijzengeld wilt besteden. Natuurlijk wel een bestemming waar het gehele dorp wat aan heeft of plezier aan kan hebben, want dat is onze doelstelling; het hele dorp moet van de Dorpskwis en het prijzengeld kunnen genieten!

Schroom niet om voor vragen iemand van de organisatie te benaderen, via een persoonlijk berichtje via de Facebook-pagina of even een mailtje te sturen naar dorpskwishz@gmail.com

Wij hebben er zin!

De organisatie.