Papa’s en mama’s van stoere jongens opgelet! Maak nú kans op de twintigste maandprijs!

Eventjes geleden gaven we al een echte prinsessenprijs weg, voor de twintigste maandprijs hebben we iets voor échte stoere jongens!

We geven in december namelijk een felgroene looptractor t.w.v. € 50,00 weg, verzorgd door en mét bestickering van Loonbedrijf Gebr. de Jong uit Hooge Zwaluwe!

Papa's en mama's van alle stoere jongens opgelet: deze Agrokid 230 looptractor is een musthave voor uw kleine man. Meespelen met de 'grote jongens' kan op deze minitractor maar al te goed. In de huiskleur van Gebr. de Jong en natuurlijk met originele bestickering van het loonbedrijf, waant de kleine zich al even in de grote mannenwereld. 

Wilt u deze geweldige stoere prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 december aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.