Profiteer nog t/m zaterdag 30 september van onze actie. Print de bon uit en ontvang 10% korting bij Eetcafé Hier Is ’t op de gehele rekening, dus inclusief drankjes!

We tikken deze week de 20 graden nog steeds aan dus verleng het zomergevoel en reserveer een tafeltje bij Eetcafé Hier Is ’t in Lage Zwaluwe. Dat kan natuurlijk binnen maar ook op het fantastische terras boven het water.

Wat is er dan mooier als u door onze KijkopDrimmelenactie, ook nog eens uit eten kunt met 10% korting op de gehele rekening. Dat is dus niet alleen eten met 10% korting maar ook 10% korting op uw (al dan niet Zwaluws) biertje, wijntje, sapje of koffie, al dan niet met een likeurtje.

Print onze speciale actiebon (heel eenvoudig door de afbeelding met de rechter muisknop aan te klikken en vervolgens opslaan) en lever die in. Niet handig met de pc of printen? Vraag een gezins- of familielid of een kennisje die de afbeelding even uitprint want 10% korting is wel lekker. Het eten bij Hier is ’t trouwens ook.

Onze actie is nog deze hele week geldig, dus t/m zaterdag 30 september. U vindt Eetcafé Hier is ’t aan de Nieuwlandsedijk 86 in Lage Zwaluwe. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer via 0168-756330 of via:  info@eetcafehierist.nl