Puur Hollandse Bootparty: koop (of win bij KijkopDrimmelen!!) snel de laatste kaarten!

Voor De Puur Hollandse Bootparty editie II op zaterdagavond 22 april zijn nog enkele kaarten te koop. Een avond die je niet mag missen met optredens van Arjon Oostrom, Nelis Leeman (niet als deejay dus red.) en Marco Kanters. Sven en Rolf zullen als 'allround' deejays een show verzorgen en de Nationale Feestdeejay Willem de Wijs maakt het feestje compleet.

De partyboot van de Zilvermeeuw ligt aan de haven van Lage Zwaluwe bij het terrein van de voormalige Fuik. Vanaf 20.30 uur gaat de loopplank uit en ben je welkom op dit geweldige feestje. Om ongeveer 22.00 uur wordt er een tochtje gevaren tot ongeveer 24.00 uur waarna het feest aan boord nog doorgaat tot 02.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar à € 17,50 bij de Maros in Made en Autobedrijf Dudok in Lage Zwaluwe. Aan de loopplank op zaterdagavond 22 april is dat € 22,50 maar… Wie lid is van KijkopDrimmelen (inschrijven is gratis) of KijkopDrimmelen en/of dit bericht deelt en liket, maakt kans op twee vrijkaarten. We trekken de winnaar aanstaande donderdagmiddag.