Puur Wit Concerten presenteert: Jeroen Kant & André van den Boogaart

De twee Brabantse singer-songwriters Jeroen Kant en Andre van den Boogaart, die in hun moedertaal zingen, zullen het Puur Wit seizoen 2015-2016 afsluiten. Beide authentieke zangers zullen je muzikaal boeien met hun songs over en uit het leven, over zaken die hen raken en waardoor je aan het denken wordt gezet.

Zij zullen op donderdag 26 mei 2016 optreden in het Witte kerkje in Terheijden.

Puur Wit, dé naam voor de maandelijks georganiseerde akoestische concerten. Puur, omdat er muziek zonder poespas ten gehore wordt gebracht. Wit, vanwege de locatie waar deze concerten gehouden worden, namelijk het Witte Kerkje in Terheijden.

De organisatie van het Witte Kerkje wilde de karakteristieke locatie graag multifunctioneel gaan gebruiken om zo inkomsten te werven voor behoud van het kerkje. Nico Vermeulen, fervent muziekliefhebber, had de wens om een singer-songwriterclub op te zetten. Deze wensen kwamen in de vorm van de Puur Wit concerten, perfect samen: luisterconcerten waar de muziek centraal staat, in een unieke ruimte en met een intieme sfeer.

De opbrengst van de kaartverkoop wordt gebruikt om de artiest en de randvoorwaarden voor het concert te financieren. Al wat overblijft is voor het behoud van het Witte Kerkje.

U bent allen van harte welkom om op donderdag 26 mei 2016 te genieten van het slotconcert van dit Puur Wit seizoen. De deur is open vanaf 20.00 uur, de concerten beginnen om 20.30 uur en de avond eindigt uiterlijk om 23.00 uur. Voor meer informatie over de concerten en de kaartverkoop, kijkt u op www.puurwitconcerten.nl.