Recreatieparadijs De Belhamel; hét beste uitje van Nederland?!

Recreatieparadijs De Belhamel uit Lage Zwaluwe is genomineerd voor de titel Het Beste Uitje van Nederland! Een mooie titel die welverdiend aan De Belhamel uitgereikt kan worden.

Daniël Bossers, mede-eigenaar van De Belhamel: "We lopen nog een aantal stemmen achter, maar nu willen we natuurlijk wel winnen ook! Een kroon op al ons harde werk en toewijding van nu en van de afgelopen jaren."

Een groot in- en outdoor speelparadijs, discobowlingbanen, een Indoor Survival Hal, allerlei arrangementen, spelletjes, activiteiten, een uitgebreide horeca en laten we natuurlijk natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch niet vergeten. Bij De Belhamel is het allemaal mogelijk en is er vertier voor jong & oud.

Recreatieparadijs De Belhamel verzorgt daarnaast ook nog eens de prijs van deze maand bij KijkopDrimmelen. Op de laatste zaterdag van maart geven wij namelijk een kinderfeestje voor totaal 6 kindjes weg, geheel verzorgd door en georganiseerd bij De Belhamel! Urenlang spelen, frietjes met een snack, onbeperkt ranja en ook nog een ijsje! Met dit feestje wordt de verjaardag van uw (achter)(klein)kind onvergetelijk.

Kortom, De Belhamel verdient uw stem! 
Ga daarom nu naar www.beste-uitje.nl/recreatieparadijsdebelhamel en stem!