Roos eerste PUP bij Jumbo Lage Zwaluwe

In de Jumbo Lage Zwaluwe kun je vanaf vandaag pups tegenkomen. Niet de trouwe viervoetertjes, maar de online shoppers. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om de boodschappen die u online of via de Jumbo-app bestelt, op te halen bij het Pick Up Point vooraan in de winkel. U hoeft dus niet meer zelf de winkel door op zoek naar boodschappen én u kunt alle producten uit het Jumbo-assortiment bestellen, dus óók producten die normaliter niet in de schappen van de winkel in Lage Zwaluwe liggen. Makkelijk toch?!

Het seintje voor de Pick Up Point kregen wij van filiaalmanager Paul, die ons meer vertelde over deze nieuwe, handige service. "Met dit nieuwe Pick Up Point (PUP, zoals hij er zelf aan refereert) wordt boodschappen doen nóg gemakkelijker gemaakt. Vanaf je smartphone, tablet of computer doe je je boodschappen, je maakt een account aan via de Jumbo-app of via de website en je kiest op welke dag en in welk tijdsblok je de boodschappen wilt ophalen. Ophalen kan van maandag tot en met zaterdag, tussen 16.00 en 18.00 uur of tussen 18.00 en 20.00 uur. Bij de ingang van de winkel staat een scherm, waar het bestelnummer kan worden ingevoerd of de streepjescode kan worden gescand. Bij onze medewerkers gaat er dan een alarm af, zodat wij weten dat de desbetreffende klant er is."

Vandaag was die desbetreffende klant Roos. Roos was de allereerste die haar boodschappen bij het PUP kwam ophalen. "Ik heb deze bestelling gisteren gedaan en ik kon aangeven in welk tijdsbestek ik ze wilde ophalen. Ik vind het echt heel gemakkelijk en een fijne service", aldus Roos. Kim, werkzaam voor Jumbo Online, vult aan: "Klanten kunnen tot 00.00 uur bestellen om het de volgende dag nog op te halen. We leveren de boodschappen in vrieskisten, koelboxen en kratten. In de vrieskisten en koelboxen zit een plastic tas met daarin de boodschappen, die we aan de klant meegeven. De kratten krijgen de mensen zelf mee naar huis en daar zit statiegeld op. Wanneer ze die weer inleveren, wat overigens óók gewoon bij een PUP kan, wordt het statiegeld verrekend. Bij een grote bestelling kunnen de klanten ook hun auto aan de zijkant van de winkel parkeren. Dan laden de medewerkers de boodschappen direct vanuit het magazijn in de auto."

Om uw boodschappen bij het Pick Up Point in Lage Zwaluwe te laten bezorgen, moet u voor minimaal € 25,00 boodschappen doen. Bij een bestelling van € 70,00 krijgt u altijd € 1,00 korting op de bestelkosten. Die bestelkosten variëren overigens, afhankelijk van de dag en het tijdstip dat u de boodschappen wilt ophalen. Wanneer u bepaalde actieproducten bestelt, vervallen sowieso direct de bestelkosten. Ook wanneer u uw boodschappen laat bezorgen op een dinsdag, woensdag of donderdag betaalt u tot en met 13-07-2019 géén bestelkosten. En om de geboorte van de nieuwe PUP in Lage Zwaluwe te vieren, krijgen de eerste 30 klanten die hun boodschappen komen ophalen, een bosje bloemen cadeau! Ga dus snel naar Jumbo.com of download de Jumbo-app en ga lekker shoppen!

Beelden bij dit artikel