Sauwelen Traaie met jarige uitbater en twee showstelende debutanten

Gisterenavond zaten ook wij in de zaal van de Gouden Leeuw in Traaie voor de eerste voorstelling van het sauwelweekend in het Schraansersrijk. Met een opnieuw hilarische openingsact van het duo Fein & Gijn als vissers en een optreden van de om te zoenen dames van CV 3Bierkus, een aangeklede avond met natuurlijk hoofdrollen voor de sauwelaars:

Ad van Bekhoven als Bonfire, Ronald Lievens als Fitboy Ronny, Ronald Kustermans als Ries Eikel, debutant Koen van Steen als Boer-K, Toin Krijnen als Prins Wikke, Christ van den Diepstraten als Pegvogel en de tweede debutant Remco van Gils als Dr. Love van Traaie,

De voorstelling van vanavond is uitverkocht, voor zondagmiddag zijn er nog enkele kaartjes. U kunt dus nog zélf gaan kijken en luisteren en u vergewissen van een goede toekomst voor het sauwelen in Traaie. Dit mede door de twee debutanten die soms de show wisten te stelen maar natuurlijk ook de bewezen cracks die nog elk jaar groeien als artiest.

Enige dat u zult missen is het feliciteren van Gouden Leeuw-uitbater Kors Weterings want ja, jarig ben je nu eenmaal maar één dag in het jaar.

Beelden bij dit artikel