Sint Antonius Abtkerk in Terheijden heeft u en jou nodig!

Aanstaande zaterdagmiddag vragen de vrijwilligers van de Sint Antonius Abtkerk in Terheijden om uw meedenken en ideeën. Speciaal daarvoor hebben ze een middag georganiseerd voor jong en oud met allerlei leuke activiteiten. Activiteiten die ze meer en vaker willen gaan (of laten) organiseren in de kerk.

Met activiteiten willen de vrijwilligers de verbinding met de kerk op een nieuwe/andere manier teruggeven aan het dorp. Natuurlijk moeten het wel activiteiten zijn met respect naar de oude tijd, maar het hoeft niet per se geloofsgerelateerd te zijn. Ook mogen dergelijke activiteiten geen concurrentie zijn voor andere initiatieven of horeca. Om daar een goede balans in te vinden wordt iedereen uitgenodigd mee te denken zaterdag.

Voor de kinderen zijn er o.a. spelletjes, een playroom en een speurtocht in de kerk. Voor volwassenen zijn er discussietafels en een informatiestand alsook een 'Terheijdens cafeetje'. Kom dus aanstaande zaterdag met ideeën en/of denk mee tussen 12.00 uur en 16.00 uur in de Sint Antonius Abt.