Sodeju, wát een actie !

Iemand die anoniem wil blijven, stapte bij Marks Dagwinkel in Hooge Zwaluwe binnen en zei tegen eigenaar Mark de Bont dat hij een boodschappenpakket moest bezorgen bij iemand in het dorp waarvan hij meent dat diegene wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat steuntje is een boodschappenpakket t.w.v. € 50,00 die de weldoener afrekende.

Mark was zó onder de indruk van deze geweldige geste dat hij zelf ook twee boodschappenpakketten sponsort. Bepalen bij wie de pakketten in Hooge Zwaluwe of Helkant te bezorgen zo vlak voor kerst, vindt Mark de Bont lastig. Daarom bedacht hij een actie met stemkaarten. Wie een stemkaart invult en twee euro doneert, kan een naam invullen van iemand waarvan hij of zij vindt dat die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Dat hebben er binnen enkele dagen al diversen gedaan zodat er nu al zeven boodschappenpakketten in Hooge Zwaluwe zullen worden bezorgd. Stemmen kan nog t/m donderdag in de winkel, maar ook donderdagavond op de lokale kerstborrel op het pleintje bij de basisschool en Marks Dagwinkel. Loop dus binnen bij de Dagwinkel of donderdagavond op de dorpsborrel en vul voor slechts twee euro een naam in van iemand uit Hooge Zwaluwe of Helkant die u een boodschappenpakket van € 50,00 gunt zo vlak voor de feestdagen.

Dieuwke en Willem Simonis van restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe toonden hun bewondering voor de actie en schenken bij elk pakket een tegoedbon voor twee koffie met gebak! Een bonus-steuntje om te genieten van een extra uitje.

Waar een initiatief van één weldoener al niet toe kan leiden. Wát een geweldige Hooge Zwaluwse actie !