Spare-ribs of vis, vegetariër of zoetekont: Maak nú kans op de 23ste maandprijs!

Houdt u van spare-ribs of van vis, bent u vegetariër of een echte zoetekont, de drieëntwintigste maandprijs is er één voor iedere innerlijke mens.

We geven in maart namelijk een dinerbon weg t.w.v. maar liefst € 75,00 te besteden bij eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe!

Het gezellige eetcafé aan de Nieuwlandsedijk in Lage Zwaluwe, is al enige tijd een goede vriend van KijkopDrimmelen. Met hun fantastische terras boven het water, met uitzicht op de haven van Lage Zwaluwe, is het bij Hier is 't heerlijk vertoeven en zéker met deze dinerbon. Deze dinerbon is onbeperkt geldig dus of u nu in hartje zomer op het terras wilt dineren of liever in de winter lekker warm binnen; u bent geheel vrij om een reservering te maken wanneer u dat wilt. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 31 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en makkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.