Street League team Terheijden 1 zet zich in voor Kinderen van de Voedselbank. Helpt u ook mee?

De vijfde editie van Street League Drimmelen is in volle gang en de voetbalcompetitie voor kinderen uit groep 7 en 8 uit de hele gemeente heeft inmiddels de have finales bereikt. Naast voetbalwedstrijden, moeten alle ingeschreven teams ook een maatschappelijke opdracht vervullen. Zo heeft Lage Zwaluwe 1 zich ingezet om het onkruid rondom de nieuwe Ganshoek weg te schoffelen, Made 5 speelde ouderwetse spelletjes met de bewoners van De Wijngaerd en Terheijden 1 zet zich in voor de Kinderen van de Voedselbank. En dat doen zij morgen!

Okay, niet alléén morgen. Job, Petter, Floris, Nic, Finn, Olaf, Myke, Timo, Darren en Luuk zijn al eerder langs de Terheijdense deuren gegaan. Onder het mom van 'Koop een gelukje voor een kind van de voedselbank' hebben zij Geluksklavertjes verkocht om een mooie donatie voor de landelijke stichting op te halen. Wel hebben de kinderen aangegeven zich specifiek op de gemeente Drimmelen te willen richten, want ook in onze gemeente zijn er mensen en kinderen die naar de voedselbank gaan. Zelfs één van de eigen teamleden van Terheijden 1, die zich op zijn beurt nu inzet voor andere kinderen die het nodig hebben. 

Maar… De 10 jonge spelers gaan verder. Morgen, zaterdag 17 november dus, zullen zij tussen 09.00 en 15.30 uur in de Jumbo Terheijden aanwezig zijn. Hier verkopen zij tevens de Geluksklavertjes én is het mogelijk voor klanten om een speciaal kindvriendelijke voedselpakket samen te stellen. "Denk hierbij aan blikjes knakworst en pannenkoekenmix met poedersuiker en stroop", vertel Elke aan ons. Elke is één van de ouders die betrokken is bij het maatschappelijke initiatief van Terheijden 1. "De Jumbo in Terheijden is ontzettend meegaand met onze actie. Zo worden er morgen speciale stellingen neergezet met geschikte producten voor in deze pakketten. Klanten hoeven op die manier niet de hele winkel door te lopen op zoek naar producten, maar kunnen deze heel gemakkelijk uit die stellingen pakken."

Woont u niet in Terheijden, maar wilt u wél helpen en ook doneren aan dit goede doel?
Kom dan morgen naar de Jumbo Terheijden, Hoofdstraat 61. Voor slechts € 3,00 p/s koopt u een Geluksklavertje en helpt u een kind van de voedselbank. Het speciale kindervoedselpakket kunt u zelf samenstellen, waardoor u zelf bepaalt hoeveel producten u koopt en dus hoeveel geld u doneert. 

Woont u niet in Terheijden en heeft u ook geen tijd om morgen naar de Jumbo te komen, maar wilt u wél doneren aan dit goede doel?
Stuur dan een e-mailtje naar Elke via elkescherders@gmail.com. Nog tot en met 25 november kunt u bij Elke aangeven dat u een Geluksklavertje wilt kopen, waarna zij u uitleg geeft over de verdere gang van zaken.

Tijdens de grote Street League finale op 28 november aanstaande, zal de totale opbrengst van de actie van Terheijden 1 bekend gemaakt worden. 

Beelden bij dit artikel