Tips & Trics op infoavond De May Kwist

Acht december aanstaande gaat het dan toch echt gebeuren: de allereerste editie van De May Kwist. Waar dorpskwissen als paddenstoelen uit de grond schieten, schiet onze redactie nu al in een paniekmodus. Waar er woensdagavond namelijk meer dan 150 Mayse kwizzers in de sporthal van het Dongemond aanwezig waren voor de tips & trucs inlichtingenavond, beseften wij ons dat het onze taak wordt om op 8 december zeventig adressen te bezoeken om verslag te doen en foto's te maken van enthousiaste kwisspelers.

Volgens Marcel van Groesen, één van de organisatoren én tevens de presentator van de infoavond, zitten er in de Mayse Kwis zóveel vragen en opdrachten dat je die onmogelijk allemaal kunt volbrengen. De eerste is in ieder geval al wél gelukt: alle teams moesten afgelopen woensdag hun zelfgefabriceerde vogelhuisje meenemen. Wat daarmee gaat gebeuren, blijft nog even een geheim, maar het leverde nu al een leuk gezicht op, met name de levende Roepie-Roepie vogel in haar enorme huis. 

Verdeeld over 26 presentatiebladen lichtte Marcel alle aanwezigen in over de do's en don'ts tijdens De May Kwist, die in het teken staat van het 40-jarig bestaan van De Amerhal en het 20-jarig bestaan van Heemkundekring Made & Drimmelen. Mochten jullie het nou leuk vinden om bezoek te krijgen van de redactie van KijkopDrimmelen om vast te leggen hoe ijverig jullie team aan de kwis werkt? Laat ons dit dan weten via info@kijkopdrimmelen.nl. Zoals gezegd kunnen we niet óveral binnenvallen, maar verzoekjes hebben altijd voorrang!

Beelden bij dit artikel