Tamara de Laat uit Terheijden wint vijftiende maandprijs!

Vanmorgen reikte KijkopDrimmelen de vijftiende maandprijs uit aan winnares Tamara de Laat uit Terheijden. Zij wint een complete 3D-uitlijning van haar auto, verzorgd door Verhoef Banden in Hooge Zwaluwe. Het was de allereerste keer dat Tamara ooit aan een maandprijs-actie van KijkopDrimmelen mee deed en ze kwam meteen als winnares uit de bus!

Op de vraag of ze ooit haar auto wel eens 3D uitgelijnd had, moest Tamara eerlijk nee zeggen. Wat de 3D-uitlijning precies inhoudt, kon de redactie van KijkopDrimmelen haar ook niet helemaal vertellen, maar wij zijn ervan overtuigd dat de auto van Tamara in goede handen is bij Verhoef! “We gaan eerst lekker op vakantie, maar daarna zal ik zeker een afspraak bij je maken”, vertelde een zichtbaar gelukkige Tamara tegen Bart Verhoef. Zij wilden dan ook wel even samen voor de foto poseren, waarop Bart een tegoedbon voor de 3D-uitlijning aan de winnares overhandigt.

KijkopDrimmelen feliciteert Tamara van harte met het winnen van deze mooie prijs!

De volgende maandprijs is er één van een heel ander kaliber. In augustus geven we namelijk een goed gevulde en zorgvuldig samengestelde plantenbak weg, t.w.v. 50,00 euro, verzorgd en komende uit eigen kweek van Betty's Orangerie / Helkant Plant! Zeker de moeite waard dus om ook in augustus KijkopDrimmelen goed in de gaten te houden!