Top 2000 a gogo van start

Top 2000 a gogo werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in de Madese Korenbeurs. Niels van Meggelen en John de Heijde brachten met plaatjes draaien voor het goede doel, ruim 6000 euro bijeen voor de Wilgenband. Dit jaar kozen zij voor twéé goede doelen; 't Fazantennest en de KBO.

Vorig jaar bleek het barretje in de Korenbeurs te krap zodat deze editie naar het Grand Café/zaal werd verplaatst. De eerste van vier avonden zit erop, vanavond, morgenavond en overmorgenavond wordt Top 2000 a gogo vervolgd. Net als gisterenavond zullen er alle avonden artiesten en/of koren en bands belangeloos optreden.

Op het programma staan o.a. nog Marco Peeters, Joyce van Geel, Frank van Grinsven, John Meier, Jouri Plaizier, Collin, Wendy, Marco Kanters, Reunion the Band en nog veel meer. Wie op welke avond op het podium staat blijft een verrassing dus u kunt het beste elke avond naar de Korenbeurs gaan.

Behalve nummers uit de Top 2000 en genoemde optredens kunt u ook deelnemen aan een quiz. Bedrag van deelname komt net als €2 entree én verzoeknummers tegen betaling, geheel ten goede aan de beide goede doelen. Op zondag 30 december zal de opbrengst bekendgemaakt worden, uiteraard ook op KijkopDrimmelen.

Beelden bij dit artikel