Tortelbeertjes Bas & Sandra in de onecht verbonden in Berenland

Normaal praten we natuurlijk over tortelduifjes, behalve tijdens de Berenbruiloft in Hooge Zwaluwe, dan praat je over tortelbeertjes. Traditiegetrouw vond op carnavalszondagochtend de voltrekking van het onechte huwelijk waardoor twee echtelieden tot het Berenechtpaar van Berenland worden benoemd. Dit jaar de eer aan Bas van Dorst en Sandra Razenberg.

Dieuwke Simonis van Onze Kerk was de trouwambtenaar in onechtelijke functie en tevens gastvrouw van de Berenbruiloft. Beer Bas gaf zijn ja-woord aan Berin Sandra, die dat op haar beurt ook aan Bas gaf. Na het officieuze gedeelte, volgde de feestelijke viering.

Zoals het een echte nieuwsredactie betaamt, kwamen wij precies op het juiste moment binnen… Tijdens de receptie waar de glazen klonken op het bruidspaar dat zelfs al huiswaarts was gekeerd! Met dank aan hoffotografe van De Zwallekers, Diewerke, hebben we toch wat foto's van de Berenbruiloft kunnen publiceren. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel. 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel