Uit eten gaan, het kan weer! Maak nú kans op onze 62ste maandprijs!

Uit eten gaan, het kan weer! En met onze 62ste maandprijs gaat u dat wel héél voordelig doen.

Wij geven de laatste zaterdag van juni namelijk een Strippenkaart weg waarmee u vijf keer kunt genieten van een weekendschotel bij ’t Kleine Cafeetje in Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Of u nu vijf keer in uw eentje gaat genieten of vier andere mensen gaat trakteren, met deze strippenkaart ter waarde van € 67,50 gaat u wel heel voordelig uit eten. In ’t gezellige Kleine Cafeetje in De Zonzeel zit u fijn binnen bij slecht weer en buiten op het terras bij lekker weer. Het maakt dus niet uit of u in de zomer of in de winter gaat; de strippenkaart is namelijk geldig tot juni 2022. Tijd zat dus om die 5 weekendschotels te gaan nuttigen!

De strippenkaart hoeft u niet in één keer te besteden, maar deze prijs geeft u recht op vijf weekendschotels op een weekenddag naar keuze (zaterdag of zondag). Iedere week staat er standaard Indisch Potje (met kip) en Spareribs met twee sausjes op het menu en een derde gerecht wisselt iedere week. De ene keer serveert de chef een schnitzel, de andere keer een runderstoofpot en weer een andere keer verse mosselen. De chef houdt rekening met het seizoen en serveert het hoofdgerecht met diverse bijgerechten zoals frietjes, salade en diverse sauzen. Met uw strippenkaart kiest u zelf een weekend uit waarin de chef iets serveert wat u lekker vindt!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 juni aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.