Veel artiesten, geen entree. Kom morgenavond naar de benefietavond van Mannen voor Kika!

Kiki Busio, Sarah van Gorp, Luro Music, Jari van de Luijtgaarden, Eduard Sips en Marc Lapré ondersteunen muzikaal de benefietavond voor Mannen voor Kika. Deze avond wordt morgenavond (vrijdag 2 juni) georganiseerd bij eetcafé Hier Is 't in Lage Zwaluwe.

Mannen voor Kika is een stichting die zich inzet voor kinderen met kanker en met name voor de hele gezinnen van deze slachtoffertjes met die vreselijke ziekte. Medisch niet, maar mentaal wel, kunnen de Mannen voor Kika veel betekenen voor deze gezinnen. Eventjes weg met een leuk uitje op kosten van de stichting om de dagelijkse ellende – al is het maar voor even – naar de achtergrond te doen verdwijnen.

Woorden die KijkopDrimmelen niet bedacht, maar letterlijk uit de mond van een moeder kwamen wier kind met kanker werd geconfronteerd. Met een limousine naar een pretpark, voorstelling of voetbalwedstrijd? Niets is te dol voor de Mannen voor Kika als het gaat over uitjes voor kinderen met kanker.

Dankzij een groot aantal sponsors worden deze uitjes bekostigd, aangevuld met de opbrengst van benefietavonden. Zo'n benefietavond is er dus morgenavond in Lage Zwaluwe. Bij dezen doet KijkopDrimmelen samen met de Mannen voor Kika een hartelijke oproep om naar eetcafé Hier Is 't te komen.

Dat is aan de Nieuwlandsedijk 86 in Lage Zwaluwe. De avond duurt van 18.00 uur tot 01.00 uur. Entree is gratis. Niet in de gelegenheid de benefietavond te bezoeken maar wel genegen tot een donatie óf meer info kijk/klik dan op:   http://www.stichtingmvk.nl