Veel belangstelling nieuwjaarsreceptie BND/gemeente

'Elkaar Versterken', was het thema van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie die BND en gemeente samen organiseren. Gisterenavond in de Korenbeurs in Made vertelde voorzitter BND Ton Zwinkels positief terug te kijken op 2016.

Met name prees hij de aangestelde beleidsmedewerker Economische Zaken van Drimmelen Maartje den Teuling. Elkaar versterken werd wat Zwinkels betreft enorm verbeterd met Den Teuling als verbindende schakel tussen gemeente en ondernemers.

Burgemeester Gert de Kok haalde zorgen aan die wereldwijd spelen en ook landelijke zorgen maar is van mening dat Drimmelen tegen de stroom in, laat zien dat elkaar versterken werkt. Veel zaken van het coalitieakkoord zijn afgerond, andere binnenkort afgerond en enkele zullen ook zeer binnenkort in gang worden gezet.

“De nieuwe Ganshoek in Lage Zwaluwe, centrumroute Terheijden, centrumplan Made, de oeverconstructies in onze drie jachthavens, toegankelijkheid van openbare gebouwen, toekomstvisie zwembaden, veegplan buitengebied en de veerdienst tussen Lage Zwaluwe en de Biesbosch. We hoeven ons niet te vervelen tot de gemeenteraadsverkiezingen van 2018”, zo zei De Kok.