Veel visite van verschillende ‘pluimage’ op swingend verjaardagsfeest De Schraansers

Veel visite van verschillende 'pluimage' op swingend verjaardagsfeest De Schraansers

Muziekkapel Vur ne Keer uit Terheijden opende het jubileumfeest van T.C.V. De Schraansers. Diverse kapellen betraden gedurende de avond de beide podia om de sfeer erin te houden waaronder uit Wagenberg de Leutband en uit Made de Gangmaokers.

Ook Drimmelense carnavalsverenigingen waren present zoals De Mayenèrs, De Biesboschrakkers en De Erpelrooiers. Van buiten onze gemeente was er verjaardagsvisite uit Ulvenhout, Breda, Oosterhout, Gilze, Rijen, Zevenbergen, Den Hout, Zevenbergschen Hoek en Teteringen (nu maar hopen dat we niemand vergeten).

Ombeurten kwamen de prinsen uit alle kernen de zaal binnen onder luid applaus van het enthousiaste publiek. Publiek dat behalve op muziek, ook volop getrakteerd werd op allerlei warme hapjes. Dat kun je aan gastheer De Schraansers wel overlaten, zo doen ze dat al 60 jaar en er zullen vast nog heel veel jaren volgen.

Wij van KijkopDrimmelen kijken ernaar uit; sauwelen en carnaval 2020. Ook namens ons: Van harte proficiat en dank voor de gastvrije ontvangst!

https://www.youtube.com/watch?v=KDMVhH7if3o

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel