Veilig Verkeer Nederland geeft gratis opfriscursus verkeerskennis in Wagenberg en Made

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft? Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. Zij organiseren in samenwerking met de KBO’s in onze gemeente de opfriscursussen voor de ervaren automobilist.

Bent u 55+? Dan kunt u deelnemen aan een gratis tweedaagse opfriscursus verkeerskennis over de veranderde verkeersregels. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

De cursussen zijn op:

  • Donderdag 1 en 8 oktober 2020, 13.15 – 15.30 uur in Wagenberg
  • Dinsdag 17 en 24 november 2020, 9.15 – 11.30 uur in Made

Let op: je wordt beide dagen verwacht.

Is dit iets voor u?
U kunt zich tot een week voor aanvang van de cursus inschrijven via www.vvn.nl/opfriscursusdrimmelen of tijdens kantooruren bellen met 088-5248850. Deelname is gratis, maar let op: vol=vol! De opfriscursussen zijn georganiseerd volgens de huidige RIVM richtlijnen. U ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.