Verlichte boerderijen en tractoren in Terheijden

Het is een soort Tractors By Night, maar nu ben je zélf degene die in je eigen auto de route rijdt. Op 28, 29 en 30 december kun je een route door het buitengebied van Terheijden rijden en bij boerenbedrijven de mooiste kerstversieringen aanschouwen. Er zijn verlichte huizen, stallen, tractoren en andere objecten, die coronaproof te bezichtigen zijn.

Het idee is ontstaan uit een landelijke samenwerking tussen Boert Bewust, LTO Noord, ZLTO, For Farmers en Agrifirm en wordt door heel Nederland opgepakt. In nagenoeg elke provincie zijn er initiatieven vanuit boerenbedrijven om lichtpuntjes te vormen in de dagen tussen kerst en oud & nieuw. En zo ook in Terheijden, waar de route loopt door de Moerdijkseweg, Bredeweg, Schuivenoordseweg, Laakdijk, Molenstraat, Zandkuil en Withuisstraat. Op 28, 29 en 30 december kun je tussen 18.00 en 21.00 uur de route rijden, welke wordt ondersteund met een digitale audioroute (via izi. TRAVEL / verlichte route Terheijden).

De route is vrij te rijden, zolang je maar in je eigen auto blijft. De bedrijven zijn niet toegankelijk voor een bezoek. Er is ook geen begin- of eindpunt aan de route, maar er zijn wel wat aandachtspunten om op te letten. Die vindt u via deze link: boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl/evenement/verlichte-boerderijen-tractoren/

Beelden bij dit artikel