Volgende fase bushaltes Zeggelaan Terheijden. Uw mening gevraagd

In 2016 heeft vervoerder Arriva een routewijzing doorgevoerd waardoor bussen in Terheijden een andere route rijden dan voorheen. De busroute in Terheijden voert nu onder andere over de Zeggelaan. Naar aanleiding daarvan heeft de gemeente plannen gemaakt om op de Zeggelaan drie nieuwe bushalteparen aan te leggen:

Polderstraat – ter hoogte van supermarkt Jumbo

Abtslaan – ter hoogte van de Ganzenweel/Vlasweel

Koningsveld – ter hoogte van het Koningsveld

Voor het aanleggen van deze haltes is op 12 januari 2016 een verkeersbesluit opgesteld. Naar aanleiding van dit verkeersbesluit heeft de gemeente veel boze reacties ontvangen van zowel voor- als tegenstanders op de voorgenomen locatie van het haltepaar Abtslaan. Er is destijds besloten om dit haltepaar niet definitief aan te leggen. In de gemeenteraadsvergadering van 8 december 2016 is vervolgens besloten om een nieuw verkeersbesluit te nemen voor de aanleg/realisatie van de bushaltes Abtslaan.

Uw mening

Graag wil de gemeente weten wat u vindt van het plan om een bushaltepaar aan te leggen, tussen de haltes Polderstraat en Koningsveld. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de heer M. Mallens via gemeente@drimmelen.nl U kunt tot en met 14 april 2017 uw reactie naar de gemeente sturen. Na deze inspraakfase zal er een formeel verkeersbesluit genomen worden.