We hebben nóg een dubbele kampioen! Ook de meiden van Madese Boys JO11-6 zijn voor tweede keer dit seizoen kampioen geworden

De meiden van JO11-6M deden het wéér: dit seizoen kampioen voor de 2e keer! Na het kampioenschap in de najaarscompetitie 1e klasse MO11, besloten speelsters, trainers en ouders, om over te stappen naar de jongenscompetitie.

De meiden speelden een oefenwedstrijd tegen jongens van hun eigen vereniging om de klasse te bepalen. Dit zou een 4e klasse kunnen zijn. Helaas zijn de meiden, ondanks het verzoek, ingedeeld in de 6e klasse. Al snel bleek dat ze te laag waren ingedeeld. Na een paar wedstrijden heeft de leiding opnieuw geprobeerd om alsnog naar de 4e klasse te gaan, maar dit ging helaas niet meer.

De meiden hebben altijd veel plezier en zijn goed blijven voetballen, maar hoefden niet voluit want echt weerstand kregen ze helaas niet. Het verschil in niveau was gewoon veel te groot. Gelukkig staan er nog twee leuke, spannende en speciale wedstrijden gepland waar ze wél moeten en kunnen laten zien wat ze waard zijn.

Ze staan namelijk in de finale voor de Zwaluwen jeugdbeker én op zondag 28 mei gaan ze naar het NK jeugdvoetbal voor Meiden onder 11 in Brunssum. Daar hebben ze een wildcard voor ontvangen gezien hun prestaties in de najaarscompetitie.

Ook KijkopDrimmelen feliciteert deze Madese meiden met hun geweldige prestatie. Chapeau!