Wedstrijdjudoka’s vanuit Made actief in Lage Zwaluwe, Venray en Beverwijk

Zondag stonden twee wat meer ervaren wedstrijdjudoka’s in Venray en eentje trok naar Beverwijk. Onze startende wedstrijdjudoka’s konden genieten van, helaas, het laatste 500-punten toernooi in Lage Zwaluwe georganiseerd door Hirundo.

Ilse Vissers en Rohan van der Wolf bezochten het Internationale Judotoernooi te Venray. Op dit toernooi komen meer dan duizend judoka’s af uit alle windstreken van de wereld. Van Canada tot Litouwen, van Polen tot Wales. Samen met het Espoir is dit een van de meest prestigieuze toernooien van Nederland. Ilse kwam voor de medailles, Rohan vooral voor de ervaring. En Ilse ging ook naar huis met een medaille! Ze wist zich knap te plaatsen voor de finale. In de finale zag Ilse een struise Duitse tegenover zich die net een maatje te groot was. Een superknappe zilveren medaille dus voor haar. Rohan kon drie partijen draaien en heeft daarmee vooral kunnen genieten van de sfeer en de technieken.

Joris Wiertz, onze Oosterhoutse judoka, trok naar Beverwijk. Daar vond het 18e Toradoshi Open Beverwijkse Toernooi plaats. In een mooie poule van 7 werkte ook hij zich naar de finale. Lekker knallen is wat Joris goed kan. Helaas speelde een oude blessure op, waardoor het goud dit keer net buiten bereik bleef. Ook Joris kon dus, heel tevreden, met een zilveren medaille naar huis!