Wie zijn jouw drie meest favoriete personen? Maak nú kans op de 65ste maandprijs!

Laat je een avondje verrassen en in de watten leggen, samen met drie van je meest favoriete personen!

We geven de laatste zaterdag van september namelijk een Driegangen Shared Dinner voor maar liefst vier personen weg, t.w.v. € 150,00, bij en bereid door de chefs van Eetcafé De Steenhoeve in Made!

Je gaat een avond heerlijk genieten van de meest verschillende en verrassende gerechten uit de keuken van Eetcafé De Steenhoeve (/ Hotel ’t Trefpunt). Je geeft van tevoren aan wat je absoluut niet lust, de rest is een complete verrassing. Bij een Shared Dinner deel je de gerechten met je gezelschap, dus ga maar vast bedenken wie jouw drie meest favoriete personen zijn waar je al dat heerlijks mee wilt delen!

De maandprijs is in te wisselen op een dag naar keuze, ook in het weekend, in het komende jaar (t/m september 2022). Je wint het complete Shared Dinner voor vier personen, het enige dat straks onderaan de rekening staat zijn jullie drankconsumpties!

Wil je deze geweldige prijs winnen? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 september aanstaande loten we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.

Beelden bij dit artikel