Wilt u rommel kwijt of heeft u juist rommel nodig? CV De Koeckebackers helpt!

Op zondag 14 oktober organiseert CV de Koeckebackers weer hun jaarlijkse rommelmarkt. Van glas- tot aardewerk, van LP's tot boeken en van speelgoed tot elektrische apparaten, de meest uiteenlopende spullen staan te koop Bij Bas in Wagenberg. De entree bedraagt € 2,50 en de opbrengst komt ten goede van de jeugdcarnavalsvereniging.

Hoewel ze het hele jaar door de 'rommel' verzamelen, komen De Koeckebackers zaterdag 13 oktober vanaf 09.30 uur ook nog eens langs de deuren in Wagenberg om tweedehands spullen op te halen. U kunt spullen die u beschikbaar wilt stellen, buiten op de stoep klaar zetten. U kunt ze ook binnen laten staan, want De Koeckebackers bellen overal ook eventjes aan. Ze nemen geen grote meubels, kasten, witgoed, computers, pingpongtafels of zonnebanken mee, maar verder zijn alle spullen welkom! 

Tussen 11.00 en 15.30 uur zijn de deuren aan de Dorpsstraat 26 in Wagenberg geopend en kunt u komen snuffelen voor leuke 'rommel' voor een leuk prijsje. Natuurlijk kunt u ook iets lekkers bestellen aan de bar.