Winnaressen blij met verjaardagscadeautje

Nee, de vier winnaressen op de foto waren niet zélf jarig, maar KijkopDrimmelen.nl was jarig! Op 2 mei welteverstaan en voor de echte lezers viel er een dinerbon t.w.v. 25 euro én fles wijn komende van eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe te winnen. Van boven naar beneden en van links naar rechts waren het Ria uit Terheijden, Sonja uit Wagenberg, Ellen uit Lage Zwaluwe en Trea uit Lage Zwaluwe die zich de gelukkige winnaressen mochten noemen van onze verjaardagswinactie. En om dat te vieren hebben wij hen alle vier op coronaveilige afstand het cadeautje thuisbezorgd!

Ria – Terheijden
De eerste winnares waar wij de fles wijn en de dinerbon mochten thuisbezorgen, was Ria uit Terheijden. Met een ferme zwaai en vrolijke glimlach verwelkomde zij ons in haar tuin, vanzelfsprekend op anderhalve meter afstand. Ria neemt de situatie rondom corona serieus, maar wil wel graag ‘de oudjes’ blijven verwennen: “Vorige week heb ik aspergesoep gemaakt en dat heb ik bij de mensen thuisbezorgd op veilige afstand. De waardering die je daarvoor krijgt, is gewoon ongelofelijk. Dat is me alles waard.” Dat Ria veel voor anderen doet, bleek ook uit de reactie die wijzelf onder het bericht waarin Ria tot winnares werd uitgeroepen, mochten ontvangen. Die luidde: ‘…En ook wel verdiend! U doet zoveel voor anderen. Nu mag u eens gaan genieten’. Met de dinerbon was Ria dan ook ontzettend blij: “Dan gaan mijn man Cor en ik lekker op de fiets ernaar toe. Genieten van de omgeving en dan van een lekkere lunch of zo, dat komt helemaal goed!”. Ria, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Sonja – Wagenberg
In Wagenberg liepen wij het erf van Sonja op, toen een aantal vrolijke kinderen op ons af kwamen. Het waren Bram, Femke en Manon (v.l.n.r. op de foto). “Wat kom jij doen?”, vroeg één van de drie ons. Op het antwoord dat we een foto kwamen maken van Sonja omdat zij onze verjaardagsactie had gewonnen, riepen de kids dat zij ook best wel mee wilden poseren. Samen met Sonja zetten ze hun glimlach op en staken ze de duimen in de lucht. Sonja herkende ons wel van evenementen waar ze ons regelmatig tegenkomt en begreep dat alles nu even anders dan anders gaat. “Ik denk dat we de dinerbon dan ook lekker bewaren voor betere tijden. Ik ken het eetcafé ook nog niet, dus dan kunnen we die op een leuke manier gaan ontdekken”, aldus de winnares. Sonja, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Ellen – Lage Zwaluwe
De derde winnares woont in Lage Zwaluwe, waar ook eetcafé Hier is ’t gevestigd is. Ellen is dan ook geen onbekende met het eetcafé aan de Nieuwlandsedijk, maar ook geen onbekende met KijkopDrimmelen. Op onze uitspraak dat we wilden dat alleen de échte lezers kans zouden maken, vertelt ze: “Ja, ik zag jullie winbericht en ik las verder dan alleen het eerste stukje, toen ik zag dat je deze dinerbon en fles wijn kon winnen. Bij Hier is ’t is het altijd goed, dus ik wilde wel kans maken. Het bericht waarin bekend werd gemaakt dat ik ook daadwerkelijk gewonnen had, had ik wel gezien, maar die had ik dan weer niet zo goed gelezen. Mijn broer tagde me vervolgens op Facebook en daarna zag ik pas dat ik gewonnen had”, lacht ze hardop. Ellen, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Trea – Lage Zwaluwe
De vierde en laatste winnares (we bestonden op 2 mei immers 4 jaar) waar we de prijs mochten bezorgen, was bij Trea in Lage Zwaluwe. Net als Ellen is ook Trea bekend met het eetcafé en was ook voor haar een dinerbon meer dan welkom. Op coronaveilige afstand plaatsten we de dinerbon en de fles wijn op het gezellige zitje naast haar voordeur, terwijl we naar haar zwaaiden voor het keukenraam. Met een brede lach stapte ze naar buiten en zei: “Wat een gedoe hè dat coronavirus. Eigenlijk wil ik je begroeten, maar dat kan nu even niet.” Trea wist al vanaf het moment dat bekend werd dat zij één van de winnaressen was, wat ze met de dinerbon wilde gaan doen. “Ik heb mijn vriendin Jacqueline gezegd dat we van die bon lekker gaan lunchen straks.” Jacqueline; het staat nu zwart op wit hè, dus Trea kan daar niet meer onderuit! Trea, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Beelden bij dit artikel