Winnen doe je bij… De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

De deuren van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe sloten maanden geleden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dat betekende ook een voorlopig einde voor de vaste bingoavonden in de grote zaal. Zojuist kregen wij te horen dat we u het heugelijke nieuws mogen brengen dat De Zonzeel aanstaande donderdag de bingoballen weer zal laten draaien.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM zal deze bingo toegankelijk zijn voor maximaal 30 personen. Het is dus verplicht om uzelf vooraf aan te melden bij Paul Reniers, via 06-20974762, om verzekerd te zijn van een plekje. De zaal opent om 18.30 uur en de bingo start om 19.30 uur. Op deze bingoavond is gezelligheid de troef, maar natuurlijk wordt er ook om leuke prijzen gespeeld, met als hoofdprijs maar liefst 40% van de ronde-inleg. Er worden 10 rondes gespeeld en u speelt al mee met één boekje voor € 9,00. Neemt u een dubbel boekje dan speelt u mee voor maar € 15,00.

Wanneer er voldoende animo is, is De Zonzeel bereid om de bingoavonden een vast vervolg te geven. Tot voorheen werd de bingo op donderdags in de oneven weken georganiseerd. Bent u aanstaande donderdag verhinderd, maar wilt u de volgende keer wel komen? Laat dit dan ook even telefonisch aan Paul weten.