Zesde editie I Love Traaie belooft veel spektakel op de Schans

Volgend weekend viert I Love Traaie alweer haar zesde verjaardag. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei barst het feest los op de Schans met de Traaise Kuierdagen, het beachvolleybaltoernooi, een uitgebreid brunchbuffet, de Terheijdenloop, de feestbands De Fik Erin en de Daredevils en ook komen Sarah en Julia zingen! Voor jong en oud is het drie dagen Traais plezier op de Schans.

Programma 2018
Op vrijdag 25 mei is de start en finish van de Traaise Kuierdagen op de Schans bij de tent van I Love Traaie. Tussen 18.00 en 19.00 uur starten de verschillende afstanden van de laatste dag van de Traaise avondvierdaagse. De Harmonie Terheijden zal de wandelaars begeleiden naar de tent waar iedereen zijn medaille op kan halen. 

Aansluitend om 20.00 uur barst de eerste feestavond los met de band De Fik Erin! Zij stonden ook op de allereerste editie van I Love Traaie en ook dit jaar gaan ze er weer een super leuke avond van maken. Deze avond is de entree gratis!

Op zaterdagochtend 26 mei kan iedereen weer vroeg uit de veren voor een sportieve invulling van de dag met het beachvolleybaltoernooi! Inschrijven kan op die dag bij de tent van 10.00 tot 11.00 uur. Het toernooi duurt van 11.00 tot 17.00 uur, met medewerking van DJ Rene.

Op zaterdagavond knalt de band Daredevils door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter! Ook staat er dit jaar een surpriseact gepland en bij zijn is meemaken! Kaarten voor de zaterdagavond kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de deur € 15,00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij DIO Relinde Fijnaut, Café ons Thuis en ’t Barreke.

Op zondagochtend 27 mei kan iedereen aanschuiven voor het ‘Schraansen op de Schans': een uitgebreid brunchbuffet verzorgt door Harmonie Terheijden vanaf 10.30 uur. Tijdens het buffet brengen zij tevens muzikale hoogstandjes. Kaarten voor het buffet zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop en kosten € 12,50 per stuk. Deze zijn verkrijgbaar bij DIO Relinde Fijnaut en Café De Harmonie. Het is wel mogelijk met een groep een tafel te reserveren. Laat dit dan even weten via Annelies@harmonieterheijden.nl.

Ook op zondag wordt de Terheijdenloop weer georganiseerd door To The Max Functional Training. 

Dit starttijden zijn:
12:30 uur Start 1 KM
13:00 uur Start 2 KM
13:40 uur Prijsuitreiking 1&2 KM
13:50 uur Start 5 KM
14.45 uur Prijsuitreiking 5 KM

Dus haal je loopschoenen alvast uit de kast en zorg dat je er zondag 27 mei bij bent!

Als iedereen net bijgekomen is van het hardlopen of het aanmoedigen, geeft dansschool Fuse om 15.00 uur een spectaculair optreden. Na de talenten van Fuse, kunt u zelf laten zien wat u kunt tijdens het Open Podium en komen ook Sarah en Julia nog optreden. 

Kortom: een vol weekend met toffe activiteiten voor alle inwoners van Traaie én omstreken! U bent allen van harte welkom. 

Hou www.ilovetraaie.nl en www.facebook.com/ilovetraaie in de gaten voor meer info.