Zestiende Trollenmiddag vult de carnavalsmaandag van Hooge Zwaluwe

Het was de 16e editie die voor de 15e keer in gebouw Concordia in Hooge Zwaluwe werd gehouden. C.V. de Trollen organiseerde gistermiddag de jaarlijkse Trollenmiddag: een gratis festijn voor alle kinderen. Alle, want waar voorheen vooral dorpsgenoten aanwezig waren, genoten er gistermiddag ook veel mensen van buitenaf van de activiteiten.

Op het Ezeltje Prik hebben De Trollen zich toch even verkeken. Wat de groten nog niet bedacht hadden, hadden de kleintjes dat wel: ook al ben je geblinddoekt, je kunt nog wel met je vingertjes voelen waar de meeste gaatjes in het bord zitten en dan is het nogal logisch dat je daar ergens in de buurt moet prikken! Het blikwerpen, ballengooien en koek versieren gingen wel zoals de grote Trollen dat bedacht hadden en leverden dan ook de hele middag plezier op. 

Dat gold trouwens ook voor het enorme springkussen dat in de zaal opgesteld stond. Deelnemers klommen bovenop een stang om elkaar vervolgens met behulp van een (zachte) zak van de stang af te meppen. Wie dat als eerste voor elkaar kreeg, had natuurlijk gewonnen en verdiende punten. Jeugdprins Jaimy had stiekem zijn vader John opgegeven voor een potje meppen, waarvoor hij zich opwarmde door te springen terwijl hij riep: "Ik maak je helemaal in, ik maak je helemaal in!". John liet zich niet kennen en klom bovenop de stang en ging aanvallend te werk. Ook al hield hij het best een poosje uit, was hij niet opgewassen tegen zijn zoon die hem vol overgave van de stang af mepte. 

Alles bij elkaar was het weer een heerlijke middag waarbij lol en leut voorop staat. KijkopDrimmelen liep natuurlijk ook even bij De Trollen binnen voor het maken van wat leuke foto's. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel