Jeugdprins Lars dun II steelt harten van ouderen tijdens seniorenmiddag

Gisteren konden de senioren van Schraansersrijk in café De Harmonie aanschuiven voor de seniorenmiddag. Met koffie, cake, Smartlappenkoor Traaie, Perry Zuidam, Prins Pierre dun II en Jeugdprins Lars dun II, konden de Schraansers op leeftijd genieten van een vol carnavalsprogramma. Het was uiteindelijk Lars die alle harten stal, toen hij tijdens zijn speech zijn oma, tante, vader én moeder het podium op riep om hen in het zonnetje te zetten.

Maar Lars begon met Luca. Tijdens het verdelen van de functies van de jeugdraad, was er één Traais kindje een beetje teleurgesteld over de toebedeelde functie, waarop Luca heeft aangegeven wel te willen ruilen. Luca is dus écht om in te lijsten en werd dan ook meer dan terecht door Lars het podium op geroepen. Na Luca, mocht de oma van Lars naar voren komen, waarover hij vertelde: "Oma, jij bent 86 en nog zó fit. Je hebt de hele kinderoptocht meegelopen, je maakt het altijd gezellig en wilt altijd met ons op de foto. Nu is het dus tijd om jou eens in te lijsten!"

Na zijn oma, mochten ook de tante, vader en moeder van Lars naar voren komen. Over zijn tante vertelde Lars dat er niemand was die zo'n vrolijke tante heeft als hij, dat hij graag bij haar logeert en het altijd een feest is bij haar. Met zijn vader maakt Lars altijd graag muziek, ze hebben zelfs vorig jaar samen een liedje gemaakt. Hij helpt hem altijd met het huiswerk en het knutselen. Zijn moeder zorgt heel goed voor Lars, maar ook voor de administratie thuis. Ook is Lars dankzij haar altijd netjes aangekleed. Ook de tante, vader en moeder van Lars, zijn 'om in te lijste'. 

Na de speeches wordt de polonaise ingezet en werd er een goed feestje gebouwd. U bekijkt onze foto's van de seniorenmiddag in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel