18+ bierliefhebbers opgelet! Maak nú kans op de 38ste maandprijs!

De achtendertigste maandprijs is een 18+ prijs, speciaal voor de échte bierliefhebbers!

We geven in juni namelijk een mega-bierpakket t.w.v. € 51,90 weg, samengesteld uit de Bieren van het Moment van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Binnenkort iets te vieren of gewoon genieten op een zwoele zomeravond? Dat kan met onze 38ste maandprijs. In dit mega-bierpakket zitten namelijk 10 flesjes speciaalbier, met bijbehorende glazen én iets lekkers te knabbelen. Geniet van vijf verschillende soorten bier, samengesteld uit de Bieren van het Moment van De Zonzeel. In dit pakket zitten twee flesjes van iedere soort. U geniet van de Goose Island India Pale Ale (5,9%), de Tripel Karmeliet (8,4%), de Belle-Vue Kriek (5,1%), de Hoegaarden Wit (4,9%) en de Leffe Ruby (5,0%). 

Mocht u allergisch zijn voor bier, meer een wijn-mens zijn of dit bierpakket aan iemand anders gunnen, is dat geen enkel probleem, zolang uzelf en degene aan wie u het bierpakket wilt geven, beide 18+ zijn.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE
KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 29 juni aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.

Beelden bij dit artikel