24-uurs dartmarathon voor Harold van Zundertstichting

Potje darten tegen wethouder Harry Bakker of tegen zanger Marco Kanters? Dat kan in het laatste weekend van maart op de 24-uurs dartmarathon voor het goede doel! Kartrekker Elise Polak heeft al veel medewerking van prominenten en minder prominenten weten binnen te slepen voor het evenement dat geheel in het teken staat van de Harold van Zundertstichting. Deze stichting zet zich in voor gezinnen die geconfronteerd werden met het overlijden van een ouder. (of beide ouders)

Een initiatief dat in de eerste plaats uiteraard zeer gewaardeerd wordt door de stichting zelf, maar ook door vele anderen die al belangeloos hun medewerking toezegden. Wie of wat dat zijn behalve zanger Marco Kanters en Harry Bakker, verneemt u de komende weken maar noteer de datum nu alvast in uw agenda: zaterdag 30 en zondag 31 maart.

Zoals de naam al zegt zal er 24 uur non-stop worden gedart en het evenement wordt gehouden in café 't Roerom aan de Kwistgeldweg 1 te Lage Zwaluwe. Kom voor een gezellig middagje, avondje, nachtje of ochtendje uit, dus naar de 24-uurs dartmarathon. Bied €3,00 om Harry of Marco van het dartbord te gooien of maak kans op twee kaartjes voor de cd-presentatie op 5 april in de Korenbeurs in Made van zanger Arjon Oostrom, alles voor het goede doel.

Wedstrijdshirt van Tim Krul

Ken je Tim Krul trouwens? Als dat niet het geval is, woon je vast onder een steen. Deze Haagse wereldkeeper die o.a. bij Newcastle United speelde en momenteel onder contract staat bij Norwich City, schreef geschiedenis op het WK 2016 in Brazilië. In de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica wisselde bondscoach Louis van Gaal hem in de allerlaatste minuut van de verlenging. De wedstrijd liep namelijk uit op een strafschoppenserie en Tim maakte zijn faam als penaltykiller meer dan waar door twee strafschoppen te keren waardoor Oranje doorging naar de halve finale. Op de 24-uurs dartmarathon kan iedereen meebieden op een origineel wedstrijdshirt van Tim dat beschikbaar is gesteld voor het goede doel!

Waar is het 25e uur?

Doe het nou, dat in je agenda zetten, want er komen nog véél meer bekende en minder bekende Drimmelenaren en niet-Drimmelenaren die hun medewerking al toegezegd hebben. Oh, één ding nog; Heb jij nog een ludiek idee voor het 25-e uur? Dat valt namelijk middenin de nacht maar is er eigenlijk niet omdat de klok wordt verzet. Tips en ideeën zijn meer dan welkom, áls het maar iets oplevert voor het goede doel.

Mailen kan naar Elise Polak via  elisepolak92@hotmail.com of KijkopDrimmelen via info@kijkopdrimmelen.nl  Meer info en updates op Facebook via: https://www.facebook.com/24uursdartenharoldvanzundertstichting en op de profielpagina op dit platform:  https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/24-uurs-dartmarathon-voor-de-harold-van-zundert-stichting.html

Beelden bij dit artikel