300-jarig verjaardagsfeestje in Wagenberg

Kijk, je kunt wel wachten tot je een uitnodiging krijgt, maar dan loop je de kans dat je vergeten wordt. Daarom nodigden wij van KijkopDrimmelen gewoon ons zélf uit want het feestje gisterenavond in Plexat in Wagenberg, was wel heel bijzonder. Arjan Vrolijk, Frank Schlösser, Peter van Prooijen, Jan Huijbregts, Arjan Roelen en Frans-Jan Wagemakers vierden gezamenlijk hun vijftigste verjaardag.

Uiteraard was het volle bak met familie, vrienden en bekenden, maar ook volle bak ambiance. Dat kun je aan de coverband N-ZO wel overlaten. Halverwege de avond werd N-ZO afgelost door de zes jarigen zélf. Aangezien het de derde maal was dat ze gezamenlijk hun verjaardag vierden, hadden ze drie nummers ingestudeerd waaronder een zelfgeschreven nummer op de melodie van I'm gonna be (500 miles) van The Proclaimers.

Een tekst met o.a. dat ze hier en daar wat grijs en/of kaal zijn maar nog volop genieten van het leven en vastbesloten zijn gezamenlijk de 1000 jaar te bereiken. Een tikje serieuzer werd het ná dit optreden toen Jade en Jara de microfoons pakten en speciaal voor hun vader Jan een lied zongen. U kunt het eigenlijk wel raden, Papa van Stef Bos.

Namens de redactie van KijkopDrimmelen, nogmaals van harte gefeliciteerd Arjan(1), Frank, Peter, Jan, Arjan(2) en Frans-Jan en hartelijk bedankt voor het toestaan van ons zélf uitnodigen op jullie mooie feestje.

Beelden bij dit artikel