47ste editie van het Kinkelutenbal: een klinkend carnavalsspektakel

Gisteravond werd voor de 47ste keer het Kinkelutenbal georganiseerd en hoewel er misschien wel mensen zijn die er dus al 47 keer geweest zijn, was het voor de redactie van KijkopDrimmelen de allereerste keer. Wat hebben wij onze ogen uitgekeken naar carnavalsoutfits, de één nog mooier en leuker dan de andere. Ook kwamen wij Prins Tommes in-cog-nito tegen, die wij dan ook in-cog-nito op de foto hebben gezet. Herkent u hem zonder zijn koninklijk gewaad?

Optredens waren er van live bands The Euros, The Recipe, Stoot! en The Night Flight, van DJ Willem de Wijs en van blaaskapellen De Blaoskaffers, 't Mays Kabaol en Black Wooow die verspreid over de hele Korenbeurs optraden. Of bezoekers nu in de Ballenbak (het restaurant red.), in 't Barretje, in de grote zaal of in Grand-Café du Kinkeluut stonden, overal werd er live-muziek ten gehore gebracht. Het Kinkelutenbal, dat bekend staat om de goede sfeer, was dit jaar binnen 8 uur uitverkocht. Zo'n 1800 bezoekers, vanuit Made en omstreken en zelfs vanuit Arnhem, proostten met elkaar op carnaval 2019. 

Wij danken de organisatie voor de hartelijke ontvangst en de toestemming om zelf foto's te komen maken. Dat zijn er overigens veul geworden, meer dan 100, die we allemaal in een fotoalbum voor u verzameld hebben. U bekijkt ze via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/klinkend-kinkelutenbal.html

Van bezoeker Ingo mochten wij een filmpje ontvangen die hij maakte van blaaskapellen 't Mays Kabaol en Black Wooow, die in de Ballenbak het publiek muzikaal vermaakten. U bekijkt die opname direct hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=-d2qO3Qe7oo

*Als u een foto in ons album ziet staan waarvan u het leuk vindt deze zelf te hebben, stuur ons dan even een mailtje naar info@kijkopdrimmelen.nl met het fotonummer en wij sturen u deze gratis toe!

Beelden bij dit artikel