70 jaar KWF collecte, 1 t/m 7 september komt de collectant ook bij u langs

Dit jaar organiseert de KWF Kankerbestrijding voor de 70ste keer haar collecteweek voor het onderzoek naar kanker. Op 31 augustus a.s. zal prinses Beatrix om die reden een speciale KWF Munt slaan, waarna van 1 t/m 7 september de collecteweek plaatsvindt. Ook in Drimmelen komen de collectanten weer bij u aan de deur. In Made kan de coördinator nog zes vrijwilligers gebruiken en in Lage Zwaluwe nog vier.

Heeft u aanstaande week een avondje twee of drie uurtjes de tijd en wilt u helpen? Meld u zich dan aan via het e-mailadres kwfdrimmelen@ziggo.nl. Ook wanneer u in een andere kern woont en graag wilt bijdragen, kunt u zich aanmelden als collectant. Uw hulp is hard nodig.

De coördinatoren van de diverse kernen in Drimmelen zijn weer druk bezig met het gereedmaken van de collectebussen van de Kankerbestrijding. Coördinatoren die gezamenlijk de afdeling Drimmelen vormen, maar elk in hun eigen kern de vrijwilligers aansturen. Dat houdt o.a. in dat de coördinatoren de collectebussen verzegelen en voorzien van een collectantenpas. Deze pas is sinds vorig jaar ook voorzien van een QR/streepjescode. Indien u geen contant geld in huis heeft, kunt u deze met uw mobieltje scannen en op deze manier doneren. Elke collectant kan zich natuurlijk legitimeren als hij of zij vanaf aanstaande zondag bij u aanbelt.

Namens de afdeling Drimmelen, de vrijwillige coördinatoren én collectanten; Help mee en geef voor de strijd tegen kanker.