70 Sara’s op 31ste Saradag in Saradorp

Aan het begin van de middag verzamelden 70 Sara's zich in 't Trefpunt in Made voor de 31ste editie van de Saradag. Een gegiebel en gejubel barstte los toen burgemeester Gert de Kok de Sara's welkom heette met in zijn speech: "Het lijkt wel of ze elk jaar jonger worden!".

De grote opblaasbare Sara-boog pronkt bij de voordeur van het hotel en partycentrum aan het Raadhuisplein. De 31ste Saradag is begonnen. Op het terras komt uw redactie Ellie en Henny tegen, twee bestuursleden van Stichting Sara. "Er zijn dit jaar 70 Sara's aanwezig, waarvan er één vandaag écht jarig is en er één zelfs helemaal uit Genève komt! Zij is verrast door haar vriendin en wist tot vanmorgen toe nog niet waar ze vandaag naartoe zou gaan", vertelt Ellie, voorzitter en penningmeester van de stichting.

Na aankomst van burgemeester De Kok, opent Lida, interim secretaris en toekomstig voorzitter van de stichting, de feestelijke dag. In haar speech vraagt ze de 50ste inschrijfster naar voren, Sonja uit Bavel, die een mooie bos bloemen en een mooie Sara-paraplu cadeau krijgt. Ook Carla moest eraan geloven: zij werd naar voren gevraagd omdat Carla precies vandaag écht Sara ziet! Carla mag de hele dag pronken met haar mooie, roze Sara-sjerp. Een foto van het bestuur, Ellie, Henny, Lida en Gerdina, samen met burgemeester Gert de Kok, mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Na de ontvangst, wandelde het hele gezelschap richting het gemeentehuis, waar een groepsfoto werd genomen door uw redactie en door fotograaf Johan, die ervoor zorgt dat alle Sara's deze groepsfoto vandaag nog mee naar huis kunnen nemen! Natuurlijk kan de huldiging bij het Sara-beeld, welke onlangs is verhuisd naar de gemeentetuin, niet ontbreken. Na wat onmisbare selfie's, volgde vanmiddag een rondvaart door De Biesbosch en een diner bij 't Trefpunt. Vanavond is er een aansluitende feestavond, waarbij ook de partners van de Sara's bij aanwezig mogen zijn. 

KijkopDrimmelen feliciteert Carla natuurlijk van harte met het zien van Sara en wenst alle Sara's nog een fantastische middag en avond toe!

Beelden bij dit artikel