88ste aflevering Spraakvermaak met o.a. Bart Chabot en Angela de Jong

Aanstaande zondag 14 november wordt de 88ste aflevering van Spraakvermaak gehouden. De toegang is uitsluitend gereserveerd voor seizoenkaarthouders, er worden geen kaarten aan de deur verkocht. Het programma is middels een livestream te volgen voor alle overige geïnteresseerden.

In deze aflevering is o.a. dichter en schrijver Bart Chabot te gast en komt televisierecensent Angela de Jong op bezoek. Ook schuift Hans van Vliet aan, voormalig commandant van het Leger des Heils. Spraakvermaak vindt plaats in De Gouden Leeuw in Terheijden, waar seizoenkaarthouders dus live bij aanwezig kunnen zijn. Voor seizoenkaarthouders die niet in de zaal plaatsnemen en voor sponsors is de livestream gratis te bekijken, overige belangstellenden kunnen de livestream bekijken na een bijdrage van € 5,50 per aflevering. De livestream start om 14.00 uur, het programma start om 14.30 uur. Via de website kunt u zich aanmelden voor de livestream, u ontvangt dan een e-mail met toegangscode waarmee u de livestream zondag kunt starten.


Een ieder die naar De Gouden Leeuw komt, zal een aantal dingen moeten meenemen / regelen. Ten eerste vanzelfsprekend de seizoenkaart 2020-2021 (deze is in dit seizoen ook geldig). Daarnaast moeten bezoekers een geldig legitimatiebewijs meenemen en moet er een coronacheck worden uitgevoerd. Dat wil zeggen; een geldig vaccinatiebewijs met QR-code, óf een geldige negatieve corona-testuitslag, niet ouder dan 24 uur, óf een herstelbewijs van corona met QR-code. Heeft u geen smartphone? Kijk dan even op www.coronacheck.nl voor de papieren varianten. Mocht de coronacheck niet volgens de regels van de overheid kunnen worden uitgevoerd, zal u helaas de toegang worden ontzegd.

Meer informatie over de aflevering van Spraakvermaak, vindt u via www.spraakvermaak.nl.