Ad van den Elshout benoemt tot erelid Madese Boys

Afgelopen donderdag is Ad van den Elshout benoemt als Erelid van Madese Boys. Voorzitter Anton Vissers roemde Ad, samen met genodigden waaronder de familie van Ad, over zijn verdiensten bij Madese Boys.

Er zijn vast genoeg anekdotes van de tijd dat Ad bij Madese Boys actief is. Maar voor iemand die al in het begin van de jaren ‘80 begonnen is met kaderfuncties zijn er natuurlijk al velen uit de geheugens verdwenen.

Voorzitter Anton Vissers; “Ik heb nog naar overtreffende kwalificaties gezocht. Maar die niet kunnen vinden. Je denkt, praat en droomt waarschijnlijk Madese Boys. Voelt je betrokken bij veel zaken die Madese Boys aangaan. We hopen de komende jaren nog heel veel te kunnen genieten van jouw inzet als vrijwilliger van de club.”

Ad van den Elshout: Een Madese Boys man in hart en nieren, een pursang Madese Boys man

Grote verdiensten van Ad voor de club

Tientallen jaren maakte hij in verschillende functies onderdeel uit van het bestuur. Als voorzitter van de jeugdcommissie, secretaris of als AVZ coördinator. De afgelopen jaren heeft hij de functie van voorzitter TVZ ad interim uitgevoerd. En inmiddels is Ad weer toegetreden als bestuurslid TVZ. Afwisselend met zijn bestuursfuncties is Ad ook jarenlang betrokken geweest bij de begeleiding van het Tweede elftal. Maar bijvoorbeeld ook bij de coördinatie van de jaarlijkse deelname van Madese Boys jeugdteams aan het toernooi bij Brederodes. Mede voor deze verdienste, maar dus ook andere vrijwilligerstaken werd hij in december 2017 al benoemd tot lid van verdienste van de club. En reeds in 1995 ontving Ad de Opsteker, de jaarlijkse erkenning van een bijzonder vrijwilliger van de club.

Ad van den Elshout is sinds afgelopen maandag 9 oktober 2023 benoemt tot de indrukwekkende lijst van Ereleden van Madese Boys. Uit handen van voorzitter Anton Vissers ontving Ad samen met zijn vrouw Marlene zijn benoeming. Naast zijn benoeming ontvingen zij ook nog een mooie bos bloemen van secretaris Jan van Fessem. Na de benoeming werd Ad gefeliciteerd door de genodigden.