Wagenberg op expeditie, 10 jaar Stichting Antonius Abt en Drimmelen Politiek op TV

Vanaf vrijdag 13 oktober 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Wagenberg gaat op expeditie

Op zaterdag 9 september ging Wagenberg op expeditie tijdens de Wagenbergse Spelen! Het was een heel spektakel, met onderdelen die kracht, creativiteit, behendigheid en intelligentie testten. Maar bovenal was het natuurlijk vooral een gezellige dag, waaraan bijna heel Wagenberg deelnam. De opbrengsten komen geheel ten goede aan het Wagenbergs Carnaval.

Poporkest Hercules – Deel 3

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn ze verder gegaan als Poporkest. De vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om samen en met plezier muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Ze spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Wij maakten opnames van dit orkest in De Mayboom.

10 jaar Stichting Antonius Abt kinderochtend

Op 16 september vierde de Stichting Antonius Abt in Terheijden haar tienjarig bestaan. In de ochtend waren er activiteiten voor kinderen, met onder andere een vrijmarkt en optredens van lokale verenigingen. Om 12.00 uur kwam de brandweer om de kerk te ‘blussen’ en was er ‘spuitbal’.

10 jaar Stichting Antonius Abt – Jazz’in Abt

Op 16 september vierde de Stichting Antonius in Terheijden haar tienjarig bestaan. Om 15.00 begon Jazzin’Abt. Rob van Bavel en andere regionale jazzmuzikanten traden op voor een enthousiast publiek. Ook werd er samen geproost op de toekomst van het gebouw.
Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen politieke partijen in onze gemeente aan het woord, voorafgaand aan de opinievergadering. In deze aflevering geeft Leo Mol een toelichting op de standpunten van Groen Drimmelen over de heroverweging van de nota grondbeleid. Daarna licht Hanneke de Bruijne de standpunten hierover van de PvdA toe. Ook leggen zij het belang van deze nota voor de inwoners uit en de belangrijke functie van de gemeenteraad.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.