Amerhaltoernooi Judoclub Made ontvangt 650 judoka’s uit verschillende landen

Afgelopen zondag organiseerde de Judoclub Made haar jaarlijkse Amerhaltoernooi in, u raadt het al, café-bar De Amerhal in Made. Zo'n 650 judoka's gingen de competitie aan in diverse blokken en gewichts- en leeftijdsklassen. Vanzelfsprekend streden ook leden van de judocombinatie Judoclub Made en team Haragei mee. Zo mocht Romayssae Mesoudi op het hoogste podium plaatsnemen met een eerste plaats, Jerom van Wijnen en Ilse Vissers wonnen beiden een tweede plaats, André Hanegraaf nam brons in ontvangst.

KijkopDrimmelen liep natuurlijk zélf binnen zondagmiddag en we maakten zélf foto's van de wedstrijden die op dat moment bezig waren die u bekijkt in de fotoslider boven dit artikel. Wilt u de foto's bekijken die de Judoclub zelf heeft gemaakt inclusief een filmpje van een 'sutemi waza' van Maarten van Oosterhout, klik dan verder naar het verslag op de website van de Judoclub Made: https://judoclubmade.nl/amerhaltoernooi-weer-een-groot-succes/#more-2595

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel