Andere locatie groot succes voor C.V. De Trollen

Wegens omstandigheden kon C.V. De Trollen hun jaarlijkse Trollenmiddag niet in gebouw Concordia houden, dus weken zij dit jaar uit naar Ontmoetingscentrum De Zonzeel. Uitbater Paul verwelkomde de Trollen in de sportzaal, waar de kinderen van Berenland én omstreken volop plezier konden beleven. Springkussens, touwladder klimmen, zandzakjes gooien, bowlen met blokken en snoep en slushpuppies, het ontbrak de 102 (!) kinderen gisterenmiddag aan niets.

Een andere locatie is even wennen, maar De Trollen staan bekend om hun flexibiliteit. “Gelukkig kan iedereen in onze club goed schakelen en proberen we van niets, toch iets te maken. Het is voor de eerste keer dat het met minder middelen wordt georganiseerd, want ja pas twee weken geleden kwam het verlossende woord dat het überhaupt mocht. Toen bleek dat we ook nog op stel en sprong een andere locatie moesten regelen, hebben we geprobeerd zo creatief mogelijk te zijn”, vertelt Michel den Dunnen ons, jarenlang lid van C.V. De Trollen. Rob van Oorschot, ook lid van de club, vult hem aan: “We zijn ook heel blij dat Paul ons meteen binnenliet. De sportzaal is een goede plek om al die kinderen lekker uit te laten razen en in ’t Kleine Cafeetje kunnen de ouders een drankje doen en met elkaar een praatje maken. Dé ingrediënten voor een geslaagde Trollenmiddag.”


Dat het geslaagd was, bleek wel uit het aantal kinderen dat uiteindelijk in de sportzaal is geweest; maar liefst 102. In de voorgaande jaren (voor corona, uiteraard) werd de Trollenmiddag door +/- 100 à 120 kinderen bezocht, waarbij dat laatste aantal wel echt het maximale was voor in gebouw Concordia. Met het aantal bezoekers dat afgelopen carnavalsmaandag dus De Zonzeel wist te vinden, zijn De Trollen meer dan tevreden. Uiteindelijk waren het Job Pals en Krista van der Kleijn die zichzelf de winnaar van de Trollenmiddag mochten noemen, waarbij Krista er na een spannend duel ook met de wisselbeker vandoor ging. Job en Krista, namens onze redactie, ook van harte gefeliciteerd!

Beelden bij dit artikel