Anja Kavelaars uit Lage Zwaluwe wint zeer gewilde 23ste maandprijs

Vanmorgen kwam Anja Kavelaars uit Lage Zwaluwe naar voren als de winnares van de 23ste maandprijs. Anja wint een dinerbon t.w.v. € 75,00 te besteden bij eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe. Deze maandprijs was gewild door heel veel mensen, maar het geluk viel Anja ten deel, die samen met haar man Kees, zoons Kevin en Cliff en schoonzoon en -dochter Burney en Julia heerlijk uit eten zal gaan.

Vanmorgen omstreeks 08.30 uur kwam het eerste berichtje al binnen en dat ging de hele ochtend door, totdat Anja verbaasd op haar telefoon keek. "Zoveel mensen hadden me een berichtje gestuurd dat ik gewonnen had, zoveel likes en reacties op Facebook. Ik wist eigenlijk niet wat me overkwam, totdat ik het zelf zag", vertelt een stralende Anja. De spareribs van Hier is 't zijn bij zoonlief favoriet, maar Anja is ook benieuwd naar de rest van de kaart. "We gaan lekker een avondje genieten met het gezin". 

KijkopDrimmelen feliciteert Anja van harte met het winnen van de dinerbon van Hier is 't en wenst haar en haar gezin een heerlijke avond toe. 

De volgende maandprijs is een waterige prijs waarbij je wél droge voeten houdt… We geven namelijk de laatste zaterdag van april twee seizoenskaarten weg voor overtochten met de fiets- en voetveerdienst 't Leeuweveerke aan de Biesboschweg in Lage Zwaluwe! Met deze seizoenskaart kunt u onbeperkt overtochten maken van en naar de biesbosch. Heerlijk wandelen, fietsen of zomaar oversteken: wie doet u wat! Reden genoeg dus om ook in april KijkopDrimmelen goed in de gaten te houden. 

Beelden bij dit artikel