Biljartkampioenen OMBC eerste, tweede en derde klasse gehuldigd

Gisteravond werden de biljartteams De Tijd 2, K.O.T. 4 en Diepstraten 3 gehuldigd vanwege hun kampioenschap OMBC Libre 2017-2018. Dat gebeurde voor K.O.T. 4 in café 't Tapperijke en voor De Tijd 2 en Diepstraten 3 in café De Tijd in Made.

In de derde klasse speelt Diepstraten 3, het team van café Diepstraten in Drimmelen. Omdat het café aan de oude haven gisteravond zelf niet open was, verplaatste de huldiging zich naar café De Tijd in Made, waar ook thuisteam spelend in de eerste klasse, De Tijd 2, gehuldigd werd. In de tweede klasse is K.O.T. 4 kampioen geworden, het team van café 't Tapperijke. Kees van Meggelen, Wilfried de Wijs en Hans van Kastel huldigden de kampioenen namens de OMBC, de Onderlinge Madese Biljart Competitie.

Kampioenen Jeroen, Lucien, John, Nick, Hans, Theo, Ben, Ed, Toon, Bart, Toon, Wesley, Kees, Gerben, Niels, Mark en Mathieu kregen ieder een bos bloemen, ontvingen per team een grote bokaal én werden gekust door de kasteleinsdames!

KijkopDrimmelen feliciteert de kampioenen van harte met het behalen van hun overwinning en dankt hen voor de gezellige avond. Een speciale dank voor bestuurslid van de OMBC Hans van Kastel, voor de persoonlijke uitnodiging om bij de huldigingen aanwezig te zijn. 

Beelden bij dit artikel