Autorijders opgelet: Maak nú kans op de 42ste maandprijs!

De tweeënveertigste maandprijs is voor de echte autorijders want dankzij deze prijs kunt u euro's brandstof besparen!

We geven de laatste zaterdag van deze maand namelijk een complete 3D-uitlijning weg, t.w.v. € 75,00, verzorgd door Verhoef Banden uit Hooge Zwaluwe!

Wanneer uw auto niet goed is uitgelijnd, slijten uw autobanden aanzienlijk sneller. Het 3D-uitlijnen van banden heeft te maken met de afstelling van het onderstel van uw auto. Als de afstelling van het onderstel niet goed is, kunnen er klachten ontstaan zoals het naar links of naar rechts trekken van uw auto, onstabiel weggedrag of een ‘scheve’ slijtage van uw banden. Daarnaast hebben uw banden bij de juiste uitlijning minder rolweerstand en dit betekent minder brandstofverbruik!

Bij Verhoef Banden wordt uw auto uitgelijnd met moderne 3D 8 sensor infrarood techniek. De vakbekwame medewerkers bij Verhoef meten uw auto op en stellen hem zodanig af zodat uw auto nadien weer perfect spoort!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 oktober aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.