Beautyvak kent geen geheimen voor Freshyess in Drimmelen

Waar Roanne, het gezicht achter het beautybedrijf Freshyess in Drimmelen dorp, haar carrière begon als nagelstyliste, runt zij inmiddels een uitgebreide schoonheidssalon aan 't Fort 2. Ze is gespecialiseerd in nagelstyling, wenkbrauwstyling, wimperlifting en -verven, harsen en tandenbleken.

Hoewel aan de muur diverse certificaten pronken, is Roanne nog lang niet uitgeleerd. Gefascineerd door beauty en schoonheid, ontwikkelt zij zichzelf tot gerenommeerd schoonheidsspecialiste. Daarbij volgt zij sociale media op de voet, luistert zij naar de meningen en ervaringen van haar klanten en behoort ook nailart, het gebruik van sjablonen, versieringen of glittersteentjes, tot haar specialiteiten en maakt ze daardoor de mooiste en meest unieke creaties. 

De salon heeft recent een onderhoudsbeurt gehad, evenals het logo van Freshyess. Waar deze eerst roze en speels was, straalt de professionaliteit er inmiddels vanaf. Het roze heeft in de salon plaatsgemaakt voor sereen groen, mede vanwege de vestiging van een herenbarbier in de salon. Het lijkt er dus op dat het beautyvak geen geheimen kent voor Freshyess.

Wij mochten een kijkje nemen in de nieuwe salon. Bekijk de foto's in de fotoslider boven dit artikel. Meer informatie en meer foto's vindt u op de profielpagina via https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/freshyess-by-roanne.html.

Beelden bij dit artikel