Benefietavond S.V. Terheijden voor de Nierstichting brengt nu al 3200 euro op

Afgelopen vrijdagavond organiseerden de broers Dirk en Ben bij S.V. Terheijden een benefietavond ten bate van de Nierstichting. De avond begon met een voetbalwedstrijd tussen beide heren, waarbij Dirk de allerbeste spelers van S.V. Terheijden aanvoer en Ben louter balkunstenaars uit de omgeving. Dirk en zijn spelers bleken nóg grotere kunstenaars, want de eindstand werd 7-2. Dat betekent overigens 9 x € 2,00 voor de sponsor die per doelpunt een bedrag wilde doneren.

De aftrap van de wedstrijd werd verzorgd door wethouder Harry Bakker, die voor de gelegenheid de twee keer 30 minuten durende match op de tribune heeft bekeken. Omringd door spelers, supporters en trouwe fans van S.V. Terheijden, speelde 'hun cluppie' zich naar de overwinning, maar het belangrijkste is vanzelfsprekend het goede doel waarvoor deze avond is opgezet, de Nierstichting. 

Dirk vertelt ons: "Mijn, en natuurlijk ook Ben's, vader heeft een niertransplantatie gehad, vandaar dat we deze benefietavond voor de Nierstichting organiseren. Dit hebben we 9 jaar geleden ook gedaan, toen een jaar nadat mijn vader is overleden. Die opbrengst weet ik zo uit mijn hoofd niet meer, maar we hopen daar vanavond natuurlijk overheen te gaan. We hebben bijvoorbeeld zes lokale sponsors, waarvan S.V. Terheijden er één is die een bedrag sponsort. Maar ook NAC heeft twee seizoenskaarten gesponsord, waar mensen straks op kunnen bieden tijdens de veiling. Ook wordt er een rondleiding door de Tweede Kamer, inclusief diner, per opbod verkocht. Die rondleiding wordt aangeboden door Tweede Kamerlid voor de VVD, Thierry Aartsen, die vanavond ook mee gevoetbald heeft. Er staan natuurlijk collectebussen, er is nog een loterij en Gino Meijs en Ferry Goorden zullen straks voor een vriendenprijsje optreden."

Dirk en Ben, met ondersteuning van Jasper, Stephan en Marco, mogen zeer tevreden zijn. Dankzij alle activiteiten heeft hun benefietavond nu al maar liefst 3200 euro opgebracht voor de Nierstichting. Vandaag, zondag 26 mei dus, vindt er nog een collecte plaats bij S.V. Terheijden welke ook bij het bedrag geteld zal worden. Binnenkort wordt het definitieve eindbedrag bekend gemaakt, wat u dan natuurlijk ook bij ons zal lezen! 

Wij danken Dirk voor het toesturen van de opbrengst tot nu toe en de foto's van later op de avond.

Beelden bij dit artikel