Stroopwafelconcertjes door jeugdleden Alliance

Stroopwafelconcertjes, je moet maar op het idee komen. Mandy van Steeg, lid van de opleidingscommissie van muziekvereniging Alliance in Lage Zwaluwe, organiseerde samen met enkele volwassen muziekleden, vanmorgen de miniconcertjes in drie verschillende gezamenlijke ruimtes in het verzorgingshuis.

Miniconcertjes verzorgd door jeugdleden die eerst aan de ouderen werden voorgesteld, en vervolgens hun kunnen lieten horen. Kunnen dat sommigen leerden door oefening sinds een paar jaar, anderen zelfs slechts binnen één jaar. De ouderen vonden het prachtig en applaudisseerden dat het een lieve lust was. Een ovatie – uiteraard geen staande gezien de leeftijden – om waardering te geven aan de kids én de muziekvereniging in zijn geheel.

Als lezer ziet u waarschijnlijk het enthousiasme van onze redactie in de tekst maar alert als we altijd zijn, moeten we constateren dat hoe goed we ook keken, we géén stroopwafels konden ontdekken bij de stroopwafelconcertjes.

KijkopDrimmelen zou KijkopDrimmelen niet zijn om het hierbij te laten want hoewel geen multinational, regelen wij de stroopwafels bij de eventuele volgende stroopwafelconcertjes. Beloofd!

Beelden bij dit artikel