Bettine Vriesekoop verzorgde clinic in de Amerhal

Beweeg Mee is een toegankelijkheidsproject van Wildenborg tafeltennistraining waar onze gemeente vorig jaar voor het eerst kennis mee maakte. Ook toen verzorgde top-tafeltennisster Bettine Vriesekoop een clinic. Dat was in de Cour in Terheijden. Vanmiddag was Vriesekoop opnieuw in onze gemeente te gast en wel in de Amerhal in Made bij tafeltennisvereniging Die Meede.

Ook in Made is daarmee het project Beweeg Mee van start gegaan, tot groot genoegen van voorzitter Wesley van Mook. Een voorzitter trouwens die volgens niet officieuze berichten, vier jaar geleden op 22-jarige leeftijd de jongste voorzitter in Nederland was. Wesley lacht er zelf ook om maar vindt het Beweeg Mee project veel belangrijker.

'Mooi dat we Bettine Vriesekoop hebben kunnen strikken voor de promotie van deze mogelijkheid binnen Die Meede. Vanaf nu kan iedereen op een laagdrempelige manier meedoen aan tafeltennis en aanverwante bewegingsoefeningen onder begeleiding van gediplomeerde trainers en enthousiaste vrijwilligers. Dankzij deze bijdrage van de gemeente is deelname gratis', aldus Wesley.

Die bijdrage werd uitgereikt door wethouder Harry Bakker. Vanuit het potje Toegankelijkheidssubsidie is er een bedrag van €8747,98 beschikbaar gesteld voor Beweeg Mee,

Beweeg Mee is iedere vrijdag van 13.30 uur tot 15.30 uur in de Amerhal, Lignestraat 58 in Made.

Beelden bij dit artikel